Over Vintage Amsterdam

Vintage Amsterdam is een initiatief vanuit vintage winkel Vindit om klanten op een gemakkelijke en volledige manier te informeren waar in Amsterdam nog andere leuke vintage en tweedehands (kleding) winkels te vinden zijn. Ontstaan uit vragen aan de toonbank dus!

De site is een portal waarin de eigen websites van de verschillende winkels te zien zijn. Zodoende hoeven de winkeleigenaren geen extra werk te doen en is de inhoud altijd zo up-to-date als de eigen sites zijn. VintageAmsterdam is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van de teksten en plaatjes in de opgenomen sites. Mocht u daar vragen of opmerkingen over hebben, zult u zich dus direct kunnen richten tot de eigenaar van de betreffende site / winkel.

Vooralsnog worden de sites gratis opgenomen in dit overzicht. Wilt u uw Amsterdamse winkel ook opgenomen hebben, neem dan even contact met ons op. Vanzelfsprekend moet u dan wel over een website beschikken (facebookpagina's worden niet opgenomen). Heeft u nog geen website, dan kan de websitebouwer Menno Steen die eventueel voor u maken vanuit zijn bedrijf Vind-It Design (onderdeel van VINDIT , KvK: 34213242).


Uw opmerkingen, verzoeken en vragen kunt u emailen naar design @ vindit.nl (zonder spaties).